TRE - kursus

Her kommer et efterfølgende kursus inden for TRE - Tension and Trauma Releasing Exercises


Efter at have afsluttet min 1-årig uddannelse som TRE terapeut (Traume og Stress) tilbyder jeg nu kurser inden for dette område. Kurset udbydes under DOF Næstved Aftenskole.Ryst dig fri af stress, angst, traume og livskriser!

Kroppen husker, hvad sindet glemmer!

Hvordan kan stress og traumer behandles? Et traume er ikke en sygdom, men en tilstand, som kan give kroniske spændinger og mindske livskvaliteten.


TRE er en nyspændende metode udviklet af den amerikanske kropsterapeut David Bercelliog TRE findes i dag i 60 lande.


TRE er spændings- og traumeforløsende øvelser, en metode der indebærer syv enkle fysiske øvelser, der får kroppen til at ryste og vibrere. Dette frigør muskelspændinger og beroliger nervesystemet. TRE® øger kroppens modstandskraft og giver en dybdeafspænding, som er kroppens naturlige måde at sænke stressniveauet.


Stress og traumer, uanset størrelsen, kan sætte sig fysisk og psykisk i kroppen og belaste organismen. Denne tilstand kan blive kronisk, mindske livskvaliteten og endda føre til sygdomme. Lær om, hvad uro og stress er, og hvordan det kan behandles. Hvordan du kan frigive ny energi og glæde, opnå balance i kroppen uden at skulle sætte ord på følelserne. Din krop ved, hvad den skal gøre.


De fleste oplever vibrationerne og den efterfølgende tilstand som afslappende, behagelig og ofte som velvære i kroppen. Når man har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Når kroppen ryster, er det et tegn på, at den er i gang med at hele og genopbygge sig selv.


Husk praktisk tøj, du kan bevæge dig i.


Der er tre kurser á 9 lektioner.


Hold nr. 124120

Mandag den 2. september 2024, kl. 15


Hold nr. 124121

Mandag den 2. september 2024, kl. 16.25


Hold nr. 124122

Mandag den 2. september 2024, kl. 17.50


Se priser og tilmelding på DOF's hjemmeside:

Hold nr. 124120

Hold nr. 124121

Hold nr. 124122

Undervisningssted

Indre Vordingborgvej 3

4700 Næstved

Bevægelselokalet

Er du ikke til holdundervisning, er det også muligt at booke en behandling alene her på klinikken, og eventuelt supplere med lidt punkter fra, zoneterapi eller akupunktur.

Det er også muligt at komme som par.