Behandling af senfølger efter Covid 19

Jeg har afsluttet et kursus omkring behandling af senfølger efter Covid 19.

__

Er du en af de mange, som døjer med senfølger efter Covid 19? En af de mange, som oplever hjertebanken, åndedrætsbesvær, træthed, mavesmerter, ondt i muskler og led, tab af smags- og lugtesans, søvnbesvær, hovedpine? Ja, man kunne blive ved - listen er desværre endnu længere.

Kan du nikke genkendende til disse symptomer, så er der hjælp at hente her hos Appenæs Zoneterapi. Der bliver udarbejdet en behandlingsplan, som passer til netop til dig, og som tilgodeser dine problemer.

Ud over zoneterapi gives tryk og massage på bestemte punkter. Du får råd om hvilke vitaminer og andet, som kan styrke dit immunforsvar. Du lærer enkle vejrtrækningsøvelser, som du kan bruge derhjemme.

Dette har vist sig særdeles effektivt. Hvad enten du for nylig har været ramt af Covid eller det er længere siden, vil du have gavn af behandling.

Senfølger fra Covid 19 har desværre vist sig at vare op til et halvt år – eller længere. Man kan også være så uheldig, at visse senfølger symptomer vender tilbage efter en periode, hvor man ellers har været rask.

_

Prisen er den samme. Det er mit bidrag til, at Danmark kommer på ”fode” igen med kræfter, energi og glæde i hverdagen.

Ring eller skriv til mig – så aftaler vi en tid.

Husk det er altid en god ide at styrke immunforsvaret med C og D vitamin, spis gode grøntsager og frugt og måske Betakaroten, som findes i grøntsager så som gulerødder og grønkål, og som indeholder en del af A vitaminet. Forebyg så du kan stå imod virus og bakterier. Læs mere om det her i mit nyhedsbrev nr. 2 – 21.

Mange efterårshilsener

Annagrethe