Kursus for erfarne clairvoyante på Arthur Finlay College Stansted Hall i England

I november 2012 var jeg på et opfølgningskursus for erfarne clairvoyante på Arthur Finlay College Stansted Hall i England, hvor vi arbejdede med clairvoyant rådgivning og afdøde kontakt.

Arthur Finlay College er et uddannelsessted for clairvoyante med en meget høj faglighed og med stor respekt for det, at være medie. En af mange øvelser og opgaverne var at stå på en platform og give mediekontakt til ca. 50 personer. Det og mange andre øvelser samt feedback fra erfarne mentorer har udviklet mig som clairvoyant og givet mig endnu mere lyst til at arbejde med den åndelige verden.


Jeg har i min tid i Belgien givet flere platforms clairvoyancer i Bruxelles og kan kun sige det faldt fint i tråd med min uddannelse som clairvoyant og medie i Danmark.

Arthur Finlay College på Stansted Hall i blev bygget i 1871 og givet til spiritistforeningen af Arthur Findlay, da han købte stedet i 1923 og indtil han trak sig tilbage fra erhvervslivet i 1945 kæmpede han for at stedet skulle være et spirituelt kraftsender og uddannelsessted.


Mange berømte spiritister har færdes her på Arthur Finlay blandt andet Arthur Connel Doyle, kendt som Sherlock Holmes. Stedet kunne være en del af Harry Potters univers, det er et sted hvor folk fra hele verden kommer og studere spiritualistisk filosofi og arbejde med clairvoyance. Stedet har også sin egen kirke. Etik, healing og tilstedeværelse er nogle af nøgleordene for arbejde på Arthur Finlay College.