Kostvejledning

Da jeg i oktober 2015 færdiggjorde min uddannelse som kostvejlede hos Birgitte Nymann kan jeg nu i klinikken tilbyde individuel kostvejledning samt holdtræning under DOF Næstved Aftenskole.

Kom godt igang i September tirsdage og torsdage - 16 gange. Se nærmere under DOF Næstved Aftenskole.  

Enkle effektive øvelser med høj fedtforbrænding eksempelvis stepbænke, elastikker, bolde evt om sommeren gå eller løbeture evt. lunte samt SHAPE som er et mix af zumba, dans, jazzgymnastik og pilates til god  musik og smil på læben.

Det er ofte nemmere at tabe sig når træning kommer med og da jeg tror på effekten og glæden ved at bevæge sig, skal vi finde det der passer bedst til dig og det behøver ikke være et marathon løb. Prøv effekten af at være i en gruppe, som kan støtte hinanden.

Forskellige oplæg om kost samt hvordan humør, søvn og stess påvirker det du spiser og meget mere. Links og gode slanketips m.m. støtter dig så du når dit mål.

På nuværende tidspunkt er 50% af danske mænd overvægtige og 40% kvinder, er du en af dem og vil du gøre noget ved det, hjælper jeg gerne. Sukkersyge er et stærkt stigende problem, som vægttab ofte kan hjælpe på. Jeg laver individuelle rådgivninger og kan supplere med nåle i ørerne, som afhjælper på sukkertrangen. NLP er også en mulighed. Mad er ikke bare mad, ofte ligger der følelser bag og når vi bliver bevidste om de følelser, er det muligt at ændre.

Har du en sukkerdjævel siddende på din skulder? Bare rolig, den kan forsvinde.

Har du eksem, hævede ben eller er du træt? Her tilbydes der flere muligheder for at nå dit mål. Birgitte Nymanns tilgang til levevis er dejlig befriende, her er der en masse vi må (læs: spise). Og livet bliver lidt lettere på flere måder. 

Birgitte Nyman har lavet adskellige træningsdvd'er samt skrevet bøger om kost og træning.

I øjeblikket kan du finde gratis madopskrifter på Lidls hjemmeside, udarbejdet af Birgitte Nymann - så god appetit.