Persondatapolitik for Appenæs Zoneterapi

Ved dit første besøg i klinikken, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling. Du skal vide at dine oplysninger ikke videregives til trediepart.


Du vil blive bedt om at samtykke/tilladelse til at klinikken registrere og opbevare dine oplysninger om hvilke behandlinger og services du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.


Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Appenæs Zoneterapi kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Du kan give samtykke/tilladelse til at Appenæs Zoneterapi kan sende nyheder og informationer via sms/e-mail.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende en e-mail til agbertelsen.az@gmail.com eller ved at rette henvendelse til Appenæs Zoneterapi. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver til har den viden, der er brug for at kunne yde den bedste service for dig som klient.

Med venlig hilsen

Appenæs Zoneterapi

Annagrethe Bertelsen