Hjælp til vægttab

”De fleste selvmord sker med kniv og gaffel”. Ja, hvis du lever af frituremad og lignende, men helt så enkelt er det sjældent.

Overvægt kan også skyldes ubalance i skjoldbruskkirtlen, problemer med hormonbalancen, overgangsalder, visse typer medicin og spiser du for lidt eller er der for langt mellemrum mellem måltiderne, kan der også gå kludder i vægten.

Jeg kan tilbyde en kombination af øreakupunktur og NLP. Akupunktur med små nåle i ørene kan bidrage til at tage sukkertrangen og dæmper sultfølelsen. NLP kan ændrer negative tankemønstre og give dig nye redskaber

Vi finder sammen via samtale dine skjulte ressourcer, samt ser på hvad der hindrer dig i at tingene lykkedes (gælder ikke kun vægttab).

Overvægt er et stigende problem for mange, følgesygdommene er sukkersyge, hjerteproblemer, smerter i leddene og ikke mindst det, at du er træt af at se dig selv i spejlet. Men også fysisk træthed kan være tegn på forkert eller for megen kost eller allergi over for bestemte fødevarer.

At tabe sig ved at indtage færre kalorier og dyrke mere motion, lyder nemt, hmmm det er det ikke altid. Krop og psyke hænger sammen.

Er du en af de mange, som har prøvet, piller, pulver, kure med mere og uden held, er dette måske et skridt på vejen til at nå dit mål.