Jeg er uddannet NLP master som på dansk er neuro-(nerve) lingvistisk(sprog) programmering hvorved man kan ændre negative tankemønster i hjernen, gennem samtale eller afspænding og let hypnose.  

Typiske problemer som arbejdes med er eksamensskræk, angst for at flyve, edderkopper, angst for tandlæge, problemer med kollegaer.  

Man kan sammenligne NLP med det at gå i en ny kornmark, du skal gå den samme tur nogle gange, eller måske mange gange for at danne en ny sti. Sagt lidt anderledes, vores vaner er lig med at gå i den samme sti, hvor der er banet vej. Det er også det nemmeste. 

Vi ændrer negative vaner gennem NLP i samtale, ved forskellige test og øvelser sammen eller i let trance og hypnose og bare rolig, du ved hele tiden hvad der sker ingen hopper rundt på et ben og galer som en høne, det mener jeg er forkert at bruge trance til.

Vi bruger det til at nå dit ubevidste sind og finder løsninger på dit problem.

Underligt? Nej det kræver at du vil - det kan lade sig gøre og tænk hvor dejligt det vil være at slippe for eksamensskræk eller fobier eller den svære samtale med familie eller kollegaer.

 

"NLP stammer fra USA hvor sprogforsker Dr. John Grindler sammen med datalog og matematiker Dr. Richard Bandleri starten af 70´med succes studerede en række mennesker.

 Fællesnævneren var ved hjælp af skærpede sanser, at blive i stand til at bruge en større del af uudnyttet hjernekapacitet. Dels gennem blid hypno-trance og gøre det ubevidste bevidst. Med andre ord: hvad ligger egentligt til grund for problemet? 

Du lærer kort sagt, at blive styrmand i dit eget liv."