Hvordan heales der?

I og omkring kroppen cirkulerer en energi, også kaldes livsenergi.

Sygdom og lidelse ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalancer i energistrømmen, ligesom en knude på en ledning.

Healeren forsøger at genskabe balancen - flowet - ved at tilføre ekstra energi, hvorpå kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes. Det gøres via healerens hænder. Healerens hænder kan hvile let på dig, ovenover eller udenfor kroppen.


Auraen er et energifelt, som omgiver alle mennesker, dyr og planter. Hos mennesket findes flere lag i Auraen, nogle omhandler det fysiske og andre det psykiske, åndelige og spirituelle.

Healing kan også omfatte udrensning af negative indestængte følelser, som ligger langt tilbage, og som du måske ikke husker. Jeg er kontakten, som hjælper dig til at få tryghed, klarhed og indsigt gennem healing. Travlhed, mental uro, modløshed, sorg, angst, sygdom, m.m., belaster din krop og dit sind, så du kan mangle energi og overskud til hverdagen.


Der er mange forskellige former for healing og teknikker. Når du kommer her, begynder vi med en kort samtale, hvor du fortæller mig, hvad du ønsker vi skal arbejde med. Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for og hvilken healing, der passer til dig. Healingen foregår mens du ligger afslappet på briksen med et tæppe over dig.


Healing hviler på et holistisk grundlag, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed. Alt er energi og gennem healing er det muligt at overføre energi til den, der behandles eller aktivere klientens egen selvhealingsproces.


Healing kan bruges, hvis du:


  • er urolig og/eller stresset,
  • sidder fast i gamle mønstre,
  • mærker ubalancer og manglende vitalitet i din krop,
  • har spændinger eller ondt i kroppen,
  • trænger til udvikling eller forandring i dit liv,
  • er nysgerrig på den åndelige verden.