Healing er.....

Healing er et redskab til at få det bedre

Kontakten mellem healer og klient sker via en overføring af energi, som ofte fører til en lindring af smerter, og en forbedring af din fysiske eller psykiske tilstand. Kort sagt ro og harmoni i krop og sjæl. Når balancen er der, har du mere livsglæde. De fleste forbinder healing med noget fysisk, og det kan det 100% være, eksempelvis til rygsmerter, hovedpine eller andet. Boost af immunforsvaret, er måske endnu vigtigere nu på grund af Corona.


Healing kan også hjælpe dig til at få jordforbindelse. Vi mennesker har ofte stress eller tankemylder. Afbalancering af chakraer og auraen omkring os giver ro på tanker og følelser. Vores egenkærlighed kan vokse, vi er måske lidt for tit hårde ved os selv. Karmaforløsning - det vil sige healing af tidligere livs negative forankringer/blokeringer - er også en mulighed. Noget tungt skal slippe, her behøver vi ikke at vide hvad det er, der sker.


Sjælskontakt - englekontakt

Energi boost, som giver dig mere energi og glæde, og ikke at forglemme spirituel udvikling herunder sjælskontakt, som kan styrke dit klarsyn og give englekontakt, fordi vi her arbejder med de højere energier og har engle til at hjælpe os.


Jeg har Raphael og Amatyst og ofte flere engle med og har du engle der beskytter dig, kommer de ofte til hjælp - du ska bare spørge. Alle mennesker har deres helt egen skytsengel fra de bliver født til de skal herfra.


Andre former for healing

Du tænker måske er det muligt at få det hele? Og ja, det kan du, hvis du vælger Power healing, men det er ikke nødvendigvis det, du har allermest brug for. Det finder vi sammen frem til under den indledende samtale.


Sjælsro er en meget blid form for healing og kan også bruges til børn. Her åbnes ikke op for dybereliggende ting.


Det er også muligt at heale med krystaller. Der er mange muligheder.


Under healingen kan du mærke, kulde eller varme, snurren i kroppen, nogle ser lys eller farver, måske mærker du meget lidt eller måske mærker du ingenting. Uanset hvad virker healingen alligevel. Efter healingen taler vi om, hvad jeg har fået ned, ofte clairvoyante beskeder, eller beskeder fra afdøde slægtninge eller venner - hvis du ønsker det. Det kan også væer, jeg får nogle råd til dig omkring sundhed, og hvad der vil gavne dig fremover.