Nyhedsbreve fra 2023 

Foråret er over os!

Solen skinner og det varsler om forår. Er du en af de mange, der døjer med pollenallergi, er det måske allerede nu, du kan overveje om nogle behandlinger med zoneterapi, skal styrke dit immunforsvar? Du kan også få et par gode råd med på vejen. Kontakt mig - jeg hjælper gerne.


Med foråret på vej, trænger din krop til et skub efter vinterens mad? Zoneterapi og kostændring. Det behøver ikke at være så voldsomt. Eventuel start med en halv presset citron i et glas vand om morgenen eller æbleeddike, som også bruges til gigt. Tag lidt ekstra ingefær, gurkemeje og mere grønt på tallerkenen. Mindre fastfood, sukker og kage. Chlorella, den grønne perle, tager jeg selv i marts og april, nemt og udrensende.


Vil du vide mere om, hvordan du giver kroppen et indrebrusebad og får energi, måske et vægttab, samt hvordan du kan få pulsen op med forskellig bevægelse holder jeg et foredrag - tirsdag, den 7. marts kl. 17-19 i Teatergade 4, hos DOF Næstved Aftenskole.

Tilmelding hos DOF - pris for ovenstående er 250 kr.

Efteråret - nyd det!

Nu er efteråret her med alle de smukke farver og klar luft, så husk at nyde det.

 

Solens stråler er knap så stærke nu, og dermed får vi en mindre D-vitamin dosis hver dag. Vi er derfor nødt til at tage det livgivende D-vitamin i pille form. Jeg tager selv ”D-pearls”, som har en god dokumentation. Vidste du, at de mennesker, der blev mest ramt af Covid 19, havde et meget lavt D-vitamin niveau i kroppen. Dette kunne undersøges i en blodprøve.

 

D-vitamin er også vigtig til at holde forkølelser i skak og styrke vores knogler. Mangler du D-vitamin kan det give smerter i musklerne. Det er også vigtigt at supplere med gode, grove grønsager, kål og mange farver på din tallerken, så får du forskellige vitaminer. Jeg tager selv en multivitamin tablet med mineraler – pt. er det Omnimin multivitamin - som tilskud.

 

Og naturligvis - ikke at forglemme zoneterapi, hvor jeg altid arbejder med immunforsvaret.

 

Så rigtig godt efterår.