Nyhedsbreve fra 2022 

Dine fødder skal bære dig gennem hele livet.

Med alderen bliver vi ofte mere stive i muskler og led. Forfoden falder ned og svangen flader ud, vi bliver platfodede. Det kan du se, når du har været i bad og sætter en våd fod i gulvet og du kan se at der ingen bue er, dvs. tørhed under svangen.

Når det sker, fjedrer vi ikke så godt, og det kan bl.a. give rygproblemer. Mange får knyster og kan risikere at tæerne falder ind over hinanden.

Derfor er øvelser en god ide.

Du kan bruge følgende øvelser:

- Du kan flytte, trække storetåen væk fra de andre tæer – det er svært, ja.

- Du kan tage fat med dine fingre og trække storetåen lidt væk fra de andre tæer og ind igen, en 10-15 gange gentag evt.

- Krum og stræk dine tæer. Prøv at sprede tæerne eller brug en bold. Brug f.eks. en tennisbold. For mit vedkommende er min favorit den lille orange Ball-stik bold med pigge. Brug den til at trille hen over hele foden. En lille hoppebold er også god.

- Krum et stykke avis sammen med tæerne, saml en blyant eller et tyndt tørklæde op fra gulvet med tæerne, gør øvelsen 10-15 gange.

- Sæt dig ned med bøjede ben og fodsålerne i gulvet. Stræk det højre ben. Den venstre fod bliver i gulvet. Løft venstre storetå op. De andre tæer bliver i gulvet. Sænk tæerne igen og slap af. Løft nu de 4 tæer op, mens storetåen forbliver i gulvet. 

Det er en udfordring for nogle. Men hvis du ikke kan, må du godt holde på storetåen, mens du løfter de andre tæer og omvendt. Gentag 8-12 gange og skift så fod.

God træning!

Nyhedsbrev nr. 1

___________________________________________________________

Forår kan også være en tid for udrensning af kroppen via zoneterapi eller let faste. Eventuelt bare 3 dage med sunde supper, hvor du blender mange grønsager og måske tilsætter lidt hampefrø eller mandler. Smoothies med en blanding af frugt og grønt samt urteteer. 

Din krop vil takke dig bagefter. Du kan også bruge Chlorella, som har et højt indhold af protein og andre essentielle næringsstoffer. Mange veje fører til en sund krop og jeg hjælper gerne. 

Forårs hilsen 

Appenæs zoneterapi

Carmen Annagrethe Bertelsen

Nyhedsbrev 2 - 2022

_________________________________________________________________

Foråret er på vej, det myldrer op med vintergækker og påskeliljer. Dagene bliver lysere, og det er dejligt, men med foråret kommer også en udfordring, hvis du lider af allergi. Det er der heldigvis råd for. 

Mange i dag bruger zoneterapi samt homøopatiske midler m.m. for at afhjælpe dette. Også ved krydsallergi er det godt at vide, hvilke fødevarer, der tricker din allergi. 

Påvirke nuet og giv dig selv ro!

Din fortid er sket - Din nutid er lige her og nu - Din fremtid ved du ikke hvordan bliver.  

Du kan påvirke nuet og blandt andet give dig selv ro. Her kommer en lille øvelse: 

Sæt dig ned et roligt sted, luk øjnene og giv slip på alle ydre stimuli for en stund. 

Bliv opmærksom på kroppen, dine fødder, som er i gulvet. Mærk dine sædeknuder, hvordan du sidder på stolen. Læg så en hånd på hjertet og læg mærke til din vejrtrækning. Stille og roligt træk vejret ind og pust ud. Du skal ikke gøre andet, bare mærk du er det åndedræt.

Kommer der forstyrrende tanker eller lyde, så lad det passere og vend igen din opmærksomhed på åndedrættet. Sid gerne 10-15 minutter.

Husk øvelse gør mester.

God fornøjelse.

Nyhedsbrev 3 . 2022

__________________________________________________________________

Kroppen husker ting som hjernen gemmer. 

Tanker, følelser, sanser og adfærd hænger sammen. Smerter er en naturlig ting, men kan gøre hverdagen besværlig. Smerter kan opstå af mange forskellige årsager. Vi kan prøve at ignorere dem eller erkende de er der.

Manglende søvn, stress og belastninger gør det værre. Husk smerten er et stopsignal, som beder dig om at tjekke: hvordan har jeg det med min krop? Er der for meget stress, eller har noget i dit liv ændret sig? 

Du kan flytte fokus, når du erkender at smerterne er der, går du erkendelsens vej kan du via mindfulness, meditation, dybe vejrtrækninger og teknikker, som jeg godt kan lære dig her på min klinik. Det kan mindske eller måske helt fjerne smerten. 

Ikke at underkende forskellige behandlinger. Jeg arbejder jo også med zoneterapi, nåle i ørene for ro, massage. Nogen har haft held med at prøve forskellige ultralyd eller medicin. Har du prøvet det uden effekt, er det andet en mulighed. 

Husk at hos de allermest bekymrede mennesker, er smerten værre og hænger ved længere tid.

Jeg ønsker jer en god smertefri sommer.

Solskinshilsner Appenæs Zoneterapi og Healing.

Nyhedsbrev nr. 4 - 2022

_________________________________________________________________

Så er efteråret over os med alle de smukke farver

- men desværre også forkølelser.

Det er årstiden!

Husk at få mange ”farver” på din tallerken - så frugt og grønt giver dig vitaminer.

Du kan ruste dig til vinteren ved at tage en god vitaminpille. Nu hvor solen ikke kan styrke vores knogler, er det en god ide at tage d-Pearls eller en anden form for D-vitamin. Selen og C-vitamin gerne 1-2 g. I mit skab er der Echinaforce og Urtepencil, og når jeg får forkølelsessår L-lysin.

Husk også at gå ud i naturen og få lys, det betyder meget for vores mentale sundhed og glæde. I den mørke tid kan tristhed og træthed komme, så kan en blandet B-vitaminpille eller Perikon være en mulighed. Perikon bliver kaldt for de alternatives lykkepille. Rosenrod og eller ginzing bruges ofte til at få energi og koncentration.

Du er naturligvis også velkommen på klinikken, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad du har brug for af behandling, og andet som kan støtte dig.

Et godt efterår til jer alle.  

Nyhedsbrev nr. 5 - 2022

__________________________________________________________________

Onsdag 30. november, kl. 19.00-20.30, afholdes der en spændende klarsynsaften på Hjultorvet 6, 4700 Næstved.

Julen er lysets fest, men kan også være en svær tid, hvis man har mistet en kær. Kom til en livsbekræftende aften med budskaber fra ændernes verden. Formidlet med humor og respekt af Clairvoyant, Medie og Healer Carmen Annagrethe Bertelsen.

Aftenen starter med en kort introduktion til, hvordan clairvoyance og afdøde kontakt formidles. Derefter skaber jeg kontakt til den åndelige verden, og flere blandt publikum får budskaber fra sjæle, eller de får clairvoyante beskeder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Det er vigtigt, at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fællesskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.

Ikke alle får budskaber, og du kan derfor ikke forvente at få svar eller høre fra bestemte afdøde. Åbenhed og aktiv deltagelse er en forudsætning for at du vil modtage et budskab. Dette betyder, at når der kommer en bskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere tydeligt, eventuelt række en hånd op, så jeg kan se beskeden, er til dig

Aftenen sluttes med en fælles guided meditation.

Ved arrangementet er der begrænset antal pladser.

Deltagelse er kun for personer over 18 år.

Tilmedling: når du har kontaktet mig og efterfølgende betalt, er tilmelding bindende og din plads reserveret. Anfør venligst dit navn ved betaling. Du kan betale ved Mobilepay: 5178 4555 eller på: reg.nr. 3409 konto 0011402348.

Din tryghed er, at jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligt.

Jeg glæder mig til at se dig.

Nyhedsbrev nr. 6 - 2022