Annagrethe Bertelsen

Klarsynsaften

Onsdag 30. november, kl. 19.00-20.30, afholdes der en spændende klarsynsaften på Hjultorvet 6, 4700 Næstved.

Julen er lysets fest, men kan også være en svær tid, hvis man har mistet en kær. Kom til en livsbekræftende aften med budskaber fra ændernes verden. Formidlet med humor og respekt af Clairvoyant, Medie og Healer Carmen Annagrethe Bertelsen.

Aftenen starter med en kort introduktion til, hvordan clairvoyance og afdøde kontakt formidles. Derefter skaber jeg kontakt til den åndelige verden, og flere blandt publikum får budskaber fra sjæle, eller de får clairvoyante beskeder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Det er vigtigt, at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fællesskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.

Ikke alle får budskaber, og du kan derfor ikke forvente at få svar eller høre fra bestemte afdøde. Åbenhed og aktiv deltagelse er en forudsætning for at du vil modtage et budskab. Dette betyder, at når der kommer en bskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere tydeligt, eventuelt række en hånd op, så jeg kan se beskeden, er til dig

Aftenen sluttes med en fælles guided meditation.

Ved arrangementet er der begrænset antal pladser.

Deltagelse er kun for personer over 18 år.

Tilmedling: når du har kontaktet mig og efterfølgende betalt, er tilmelding bindende og din plads reserveret. Anfør venligst dit navn ved betaling. Du kan betale ved Mobilepay: 5178 4555 eller på: reg.nr. 3409 konto 0011402348.

Din tryghed er, at jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligt.

Jeg glæder mig til at se dig.